بازرس انجمن انبوه سازان استان تهران:

تصمیم‌گیری درباره اعضای غیرفعال و توسعه دفاتر شهرستانی در دستور کار مجمع

تصمیم‌گیری درباره اعضای غیرفعال و توسعه دفاتر شهرستانی در دستور کار مجمع
زرقانی، بازرس انجمن، در آستانه برگزاری مجمع عمومی انجمن انبوه‌سازان استان تهران، با تأکید بر اهمیت جایگاه مجمع در تصمیم‌گیری‌های کلان، از بررسی موضوعاتی چون عملکرد هیات مدیره، وضعیت اعضای غیرفعال، تفکیک حق عضویت ثابت و متغیر و ایجاد دفاتر نمایندگی در شهرستان‌ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران، مهدی زرقانی با اشاره به برگزاری مجمع عمومی عادی و فوق العاده انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران در ۲۱ اردیبهشت اظهار کرد: تصمیمات اساسی هر انجمنی در مجامع گرفته می شود و مجمع رکن اصلی تصمیم گیری به حساب می آید. 
بازرس انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران افزود: واگذاری وظایف به هیات مدیره باید در مجمع تصمیم گیری شود.  
وی گفت: در این مجمع عملکرد یکساله هیات مدیره بررسی، بازرسان و خزانه دار گزارش می دهد و صورت های مالی که الزام هر سازمانی است تصویب می شود. 
زرقانی بیان کرد: برخی از اعضا سالیان زیادی است که فعالیتی در انجمن انبوه سازان استان تهران نداشتند و قرار است در این مجمع برای آنها تصمیم گیری شود. 
وی ادامه داد: همچنین تفکیک حق عضویت ثابت و متغیر و ایجاد دفاتر نمایندگی در شهرستان های استان تهران هم در مجمع بررسی و به رای گذاشته خواهد شد. ضمن اینکه انتخاب بازرسان اصلی و علی‌البدل  در مجامع سالیانه انجام می شود. 
وی گفت: مجمع نشان دهنده قدرت یک انجمن است و امیدوارم اعضا مشارکت حداکثری داشته باشند.

گفتنی است، نوبت سوم مجمع عمومی فوق العاده و عادی انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران ساعت ۹ صبح روز 21 اردیبهشت 1404 در محل ساختمان شماره 3 اتاق بازرگانی تهران در برگزار می شود.

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.