دومین جلسه کمیسیون فناوری های نوین انجمن انبوه سازان استان تهران با حضور اعضای کمیسیون و کارشناسان مرتبط برگزار شد.
به گزارش روابط عومی انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران، دومین جلسه کمیسیون فناوری های نوین انجمن انبوه سازان استان تهران، دوشنبه 21 اردیبهشت 1405 ساعت 10 صبح با حضور اعضای کمیسیون و کارشناسان اقتصادی در دفتر انجمن برگزار شد.
در این جلسه حمیدرضا معماریان، حمیدرضا فربودمنش و سعید آسویار از اعضای هیات مدیره انجمن و پاافشار و دکتر... به عنوان مهمانان این کمیسیون حضور داشتند.
در ابتدا دکتر پاافشار با ارئه یک پاور پوینت از چشم انداز انجمن بعنوان رسیدن به شتاب دهنده بازار برای ایجاد لول آپ در صنعت و درمورد اینکه نگاه دانش بنیان ها با سازنده ها و بخش خصوصی فاصله دارد و همچنین در حیطه آموزشهای فنی و مهارت آموزی به اعضا و ایجاد کلاسهای آموزشی مرتبط مطالبی مطرح کرد.
در ادامه آقای مهندس حسینی فر فعال در صنعت ساختمان و عضو انجمن هوش مصنوعی در خصوص ظرفیت انجمن و نگاه مساله محور در حیطه بحرانهای جاری کشور و مشکلاتی که انبوه سازان با آن روبرو هستند پیشنهاداتی ازجمله ایجاد تفاهم نامه با مشاوران مدیریت انجمن هوش مصنوعی با انجمن انبوه سازان، شناسایی بحران ها و ایجاد راهکارهای متناسب بامشکلات پیش رو و هوشمند سازی و استفاده از هوش مصنوعی در صنعت ساختمان مطرح کردند.
مهندس گوران رئیس و دکتر رهبر عضو هیات مدیره انجمن نیز ارتباط انجمن انبوه سازان با انجمن هوش مصنوعی را مفید دانستند.
در این جلسه مقرر گردید تا روز شنبه مورخ 26 اردیبهشت 1405 در مورد چشم انداز و ماموریت انجمن اعضاء کمیسیون نظرات خود را در گروه ارسال کنند.