دبیر انجمن انبوه‌سازان پای صحبت اعضا نشست/ تأکید بر پیگیری دغدغه‌های سازندگان و ارائه راهکارهای رفع موانع

دبیر انجمن انبوه‌سازان پای صحبت اعضا نشست/ تأکید بر پیگیری دغدغه‌های سازندگان و ارائه راهکارهای رفع موانع
در دیدار دبیر انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان تهران با جمعی از اعضای انجمن، مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌های سازندگان مطرح و بر پیگیری مطالبات اعضا و ارائه راهکارهای عملی برای رفع موانع تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان تهران، مهدی زرقانی، دبیر این انجمن امروز یکشنبه در ادامه سلسله دیدارهای پیشین با اعضا، با جمعی از اعضا دیدار و گفت‌وگو کرد و در این نشست، اعضای انجمن ضمن طرح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مسائل موجود در مسیر فعالیت حرفه‌ای خود، به بیان مهم‌ترین چالش‌های حوزه ساخت‌وساز و مطالبات بخش خصوصی پرداختند.

زرقانی نیز با تأکید بر اهمیت ارتباط مستمر با اعضا، گفت: انجمن خود را متعهد به شنیدن مسائل و مطالبات اعضا و پیگیری آن‌ها از مسیرهای قانونی و تعامل با دستگاه‌های ذی‌ربط می‌داند.

دبیر انجمن صنفی انبوه‌سازان مسکن و ساختمان استان تهران خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت و تجربه اعضای انجمن و تقویت ارتباط مستقیم با انبوه‌سازان، می‌تواند به شناسایی دقیق‌تر موانع و ارائه راهکارهای عملی برای رفع مشکلات صنعت ساختمان کمک کند.

در این دیدار همچنین بر تداوم برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی با اعضا و پیگیری موضوعات مطرح‌شده و رفع آن‌ها تأکید شد.

نشست اعضا

نشست اعضا
نشست اعضا

۱ شهریور ۱۴۰۵
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.